eheti

A legújabb foscsoki teszt

Ezen a héten az Iwinex Kft. Öcsi szeleteit teszteltük, melyek ízvilágát a mai rohanó világhoz alkalmazkodó minőségpolitikusok készítették cukrászok helyett HACCP és IFS irányelvek alapján, minden tekintetben megfelelve a korszerű gyermekéheztetés alapvető igényeinek.

Áfonya

A gyurmás-gyertyás bevonómassza vizezett porcukros szörpös virágföldblokkot takar, ne nagyon oldjuk le ezt a hőre mérsékelten lágyuló végbélkúp állagú burkolatot mert segít a lenyelésben. Sok jót nem lehet elmondani róla. Egyszer meg lehet venni. Felét meg lehet enni. Ez már félsiker!

Dió-rum

A bevonón túl erőteljes rumos aromás fülzsír hasáb található, versenybe száll a sportszelettel, sőt meg is előzi azt, de a bevonat gyertyás állaga két nagyságrenddel lejjebb taszítja. Ennyi pénzért mit akarsz?

Gesztenye

Kabátgomb buké és varrósdoboz enyhe gépzsírszaga keveredik a töltetben, varrótanoncok ideális ozsonnája lehetne.

Banán ízű

Szintetikus banán, kezdő vegyészek házifeladata, kísérőzeneként az Omega space-rock korszakából kéne valami. Teljesen kiugrik a mezőnyből, más kategória, nem akar annak látszani, ami. Egészen ehetőnek bizonyult.

Kókuszos

10-ből 8-as édességfaktor, retró érzés, mintha egy Ladában maradt volna pár évig összezárva megfakult wunderbaumok között.


Komolyan nem értem kiknek szánják ezeket az élelmiszeripari szabályozásoknak minden tekintetben megfelelő objektumokat és milyen céllal? Kik lehetnek azok, akik áment mondanak a gyártásra, vajon a tajga melyik szegletéből érkezett az a fonnyadt gyökereken edződött ízlésű élelmiszeripari mérnök, akinek ez az ízvilág megfelel?

Gonosz, lelketlen gyertyamártók és szappanfőzők vették át a hazai édesiparban a méregkeverő lapátot. Szomorú vagyok.